JoHeLa
                                    Jolkby-Heikkilä-Laajakallio


ASUKASYHDISTYS (JOHELA)

Asukasyhdistyksen tavoitteena on toimia aktiivisesti Jolkbyn, Heikkilän ja Laajakallion asukkaiden turvallisen ja viihtyisän asumisen,  monipuolisten palvelujen ja terveellisen ympäristön puolesta sekä tukea lasten, nuorten ja aikuisten toimintamahdollisuuksia. Alueillamme asuu yli 3000 henkeä, joten yhdistys on merkittävä vaikuttaja kunnassamme.


Olemalla yhdistyksemme jäsen saat jäsenetuja, ajankohtaista tietoa ja erilaisia kutsuja. Asukasyhdistyksen jäseneksi voivat liittyä Jolkbyn, Heikkilän ja Laajakallion alueella asuvat henkilöt.

Liity jäseneksi tästä!
Tai maksamalla jäsenmaksu asukasyhdistyksen pankkitilille FI19 1449 5000 0450 92 käyttäen viitenumerona 1313. Jäsenmaksu on 15 – 25€ vuodessa per talous (summan saa itse valita).

Sähköpostilistallamme saat ilman jäsenyyttä tietoa toiminnastamme sekä muista ajankohtaisista asioista. Liity sähköpostilistalle lähettämällä pyyntö yhdistyksen sähköpostiin.
Yhdistyksemme sähköposti on yhdistys(miuku)johela.net.

JOHELA - jo vuodesta 1992!


VINKKI!
Seuraa Facebookista mitä JOHELAssa tapahtuu!
Johelan Facebook-ryhmän jäsenenä voit reaaliajassa seurata mitä asukasyhdistyksessä ja alueellamme tapahtuu. Ryhmässä on jo yli 1000 Johelalaista, liity sinäkin mukaan!   

Liittymällä Johelan asukasyhdistysryhmään Facebookissa pääset vaikuttamaan ja keskustelemaan hallituksen jäsenten ja muiden alueella asuvien kanssa.